PVC, linoleum, vinyl, kurk

Jumpax Heavy Duty is speciaal ontwikkeld voor toepassing in projecten waar hogere eisen worden gesteld aan kwaliteit vanwege intensief rollend en zwaar verkeer op de vloer.

Bij dit systeem heb je niet onnodig tijdverlies, zoals bij natte egalisatie systemen. Jumpax kan onderr alle omstandigheden worden geplaatst, terwijl andere werrkzaamheden tegelijkertijd kunnen wordren uitgevoerd.

Dit is handig tijdens renovaties en de ruimtes kunnen weer snel in gebruik worden genomen.

  • droog egalisatie systeem
  • toepasbaar op elke ondergrond
  • hoge contactgeluidsreductie
  • indrukbestendig

Uni Silence System is een geluidsreducerend (contactgeluidsreducerende) prefab dekvloersysteem. De onderlaag bestaat uit een 30mm board die hte contactgeluid ontkoppelt en je daardoor de mogelijkheid geeft leidingen op de contructievloer aan te brengen.

De toplaag bestaat uit 30mm multipanel. Deze samengestelde cementgebondwn spaanplaat is voorzien van een conische feer- en groef verbinding rondom. De platen worden met een speciale lijm aan elkaar verbonden. De hoogte is 6cm.

Het kan worden toegepast voor de renovatie van de bestaande zandcement vloeren en houten draagconstructies volgens de droogbouwtechniek die moeten voldoen aan een hoge contactgeluidsreductie. En die behaal je zeker met dit systeem. Je hoeft geen rekening te houden met droogtijden of andere nabewerkingen.

 

  • hoge contactgeluidsreductie
  • hoge drukbelasting
  • zeer snel in te bouwen
  • geen nabewerking

PE Max 

PE MAX 2 MM DIK. Afmeting 1 x 12,5 meter

Een prachtige ondervloer voor uw contactgeluid wat snel te verwerken is, dus weinig arbeidsintensief.
Je hoeft het alleen maar uit te rollen en de hoekjes af te snijden met een afbreekmesje.
De PE Max 2 mm is uitermate geschikt voor betonnen vloeren onder bijvoorbeeld laminaat en/of (lamel)parket. Bij houten bouwvloeren, kunt u Pe-Max combineren met de Universol. Deze combinatie is zeer geschikt voor houten vloeren.

Universol 

Universol is makkelijk en weinig arbeidsintensief te verwerken. Daarom de ideale ondervloer voor uw laminaat en/of (lamel) parket. Met name voor contactgeluid is het met zijn 3.2 mm dikte zeer geschikt voor diegene die waarde hecht aan een goede geluidwering.

U kunt de Universol toepassen op zowel een houten als een betonnen bouwvloer. Indien u het over de houten bouwvloer wil leggen adviseren wij u dit te combineren met de PE Max 2 mm. 


Laminaat/lamelparket


(Visgraat) Parket
Book an appointment with Easycell using SetMore