Gebruik Easycell om uw houten vloer in de tussenvloer te isoleren

Wij kunnen een houten vloer in uw woning op een snelle en goedkope manier tegen geluidsoverlast isoleren. Of dat nou bij u vandaan komt of bij uw buren. Uw kinderen kunnen ongestoord spelen zonder dat u op moet letten of ze niet te veel lawaai maken. Dit verhoogt het woongenot van u en uw buren! Neem vandaag nog contact met ons om op door te spreken hoe we uw vloerisolatie voor uw houten vloer kunnen verwezenlijken. Wij bij Easycell geven u een professioneel advies over welk type vloerisolatie het beste past bij uw woonwensen en woonbehoeften.

Geluidsisolatie is dé oplossing voor een houten vloer met holle ruimtes

In grootstedelijke gebieden hebben veel huizen holle ruimtes, denk hierbij aan de ruimte tussen het plafond en de hoger gelegen vloer. Vroeger zag men de noodzaak niet om te isoleren, dat is vandaag de dag wel anders. Deze holle ruimtes werken als een klankkast. Als u deze klankkast volspuit met onze wollige vlok, ervaart u direct comfort. U hoort veel minder van uw omgeving, maar daarnaast is het qua temperatuur ook meteen comfortabeler. Hierdoor biedt geluidsisolatie voor een houten vloer vele voordelen. U heeft het luchtgeluid geïsoleerd en in mindere mate de contactgeluiden. Dit zijn lage tonen, denk hierbij aan een bas.

Hoe moet u een houten vloer isoleren tegen geluid met vloerisolatie?

Om contactgeluid aan te pakken moet u idealiter isoleren daar waar het geluid vandaan komt. Is dat bij de buren, maar door omstandigheden is het niet mogelijk dat er bij hun geïsoleerd wordt? Dan is er toch een oplossing. Hieronder staan een aantal vloeren uitgelicht van 7 tot minimaal 16 dB. Deze vloeren maakt de geluidsisolatie van uw houten vloer mogelijk. Laat u door ons adviseren welke combinatie voor u van toepassing is. Binnen dit gamma zijn er nog vele oplossingen.

Vragen of omkeringen over vloerisolatie voor een houten vloer? Wij horen het graag

Een houten vloer isoleren tegen geluid is zo gebeurt! Heeft u vragen over isolatie in de vorm van geluidsisolatie of warmte-isolatie? Vul het online contactformulier in of bel naar 020-4639057 zodra u vragen heeft over één van onze producten of zodra u meer informatie wilt over de voordelen. Voor een overzicht van wat uw vloerisolatie gaat kosten neemt vraagt u vrijblijvende een offerte op. Wellicht gaat u binnenkort voor vloerisolatie en uw houten vloer isoleren tegen geluid.


Wat gaat het kosten?

Vraag nu een offerte aan
  • isoleren zonder ingrijpende verbouwing
  • Easycell heeft een densiteit van 30 kg/m3, dat is minder materiaal, dus vele malen goedkoper
  • werkt zowel akoestisch als thermisch
  • ecologisch, biobased verantwoorde isolatievlok
57640346526f54121a8b456a
5764036e526f54e7198b4568
576403d6526f54121a8b456b

Book an appointment with Easycell using SetMore