Offerte binnen
1 werkdag

Vraag aan

Spouwmuur

SPOUWMUUR ISOLATIE

Easypearls

EasyPearl is uitermate geschikt voor het isoleren van uw spouwmuur.

De éénsteens muur zonder luchtspouw werd in vroeger jaren veel toegepast.

Deze muren hebben als nadeel dat het vochtig wordt aan de binnenzijde van de woning en het isoleert bovendien niet. Toentertijd diende de spouwmuur als isolator. Vandaag de dag denken wij er anders over en zijn er ook betere alternatieven, mede ingegeven met de huidige energiekosten is de keus voor isoleren niet zo moeilijk.

Wij hebben verschillende oplossingen voor uw spouwmuur, waarbij onder andere onze Easycpearls, welke zowel droog, als vloeibaar op verschillende plaatsen in de spouw gespoten kunnen worden. Van belang is dat met deze oplossing een zeer hoge isolatie waarde verkregen wordt. Daarbij is dit produkt vochtwerend en goed bestand tegen schimmels en zuren.

 5811f681526f549b4e8b4569

Climaglass

Climaglass - W is isolatie geblazen op basis van glasvezel. En heeft uitstekende brand en akoestische eigenschappen, plus gemakkelijk doorlaatbaar voor waterdamp.

Product Climaglass - W is gemaakt voor het maken van thermische en akoestische isolatie, zoals hellende daken, zolders, vloeren tussen de balken, wanden, plafonds etc. Climaglass - W wordt droog ingeblazen met de hulp van een inblaasmachines.

Climaglass - W kunt u efficiënt isoleren op ingewikkeld en moeilijk bereikbare plaatsen.

Voordelen Climaglass - W is de lage dichtheid. De hoogste brandreactieklasse A1, het lage diffusieweerstand (de eenvoudige waterdampdoorlaatbaarheid) en het vermogen om de ruimte tot op de kleinste details van de constructie volledig te vullen. Bovendien, de elastische vezels absorberen het geluid.

 

5813092e526f5461088b4567

Isoleren van de kruipruimte levert een besparing op tot wel 15%

Wist je dat...

Wij gespecialiseerde vakmensen hebben die u gedegen advies geven wat betreft uw spouwmuur isolatie volledig en deze ook volledig voor u kunnen verzorgen

Climaglass - W is de lage dichtheid. De hoogste brandreactieklasse A1


Book an appointment with Easycell using SetMore