Bezoek onze
webshop

Vraag aan

Uw voordelen

Starvap folie heeft vele voordelen

Om luchtdicht te isoleren zijn veel goede redenen. De warmte- en vochtwering, maar ook de geluidswering van een gebouw worden doorslaggevend beïnvloed door de luchtdichtheid ervan. Een goede luchtdichtheid beperkt de toename van woonvocht van binnenuit in de constructie van het pand, in de buitenschil van het pand.
De winddichtheid draagt veel bij aan een aangenaam woonklimaat. Een hoge winddichtheid levert een wezenlijke bijdrage aan de minimalisering en buitensluiting van schadelijke stoffen uit de buitenlucht en zorgt dus voor een goede energiehuishouding van een gebouw.

Goede ventilatie blijft van cruciaal belang, bij een gezond binnenklimaat. Het regelmatig luchten, door het openen van ramen is essentieel. Goede mechanische ventilatie kan ook. Een goed, met Easycell geïsoleerd gebouw, zal bij het openen van een raam niet meteen een daling van de temperatuur teweeg brengen.

Een mens produceert gedurende de nacht een halve liter vocht. Daarnaast komt er veel damp vrij door het gebruik van de badkamer en tijdens het koken in de keuken. Deze damp moet niet in het isolatiemateriaal terechtkomen. Folag bouwfolies voorkomen dit. Een natte trui in de winter is niet behaaglijk, zo werkt het ook met de isolatie in uw huis.

Wind verlaagt de isolatiewaarde van uw isolatiemateriaal. Door het toepassen van STARVAP D2 plus dampscherm aan de binnenzijde, voorkomt u tevens dat wind uw isolatie nadelig beïnvloedt. Als een conventionele kap geïsoleerd is met Easycell in een dikte van 20 cm, zonder damp open dak folie aan de buitenzijde, dan wordt (bij wind) de isolatiewaarde verlaagd van 0,4 W.mK naar 1.4 W.mK. De isolatiewaarde wordt dan dus zelfs slechter dan HR++ isolatieglas (1,2 W.mK) Hoe lager het W.mK getal, hoe hoger de isolatiewaarde.


Wat gaat het kosten?

Vraag nu een offerte aan

Book an appointment with Easycell using SetMore