Bezoek onze
webshop

Vraag aan

Toepassing

Zonder ingrijpende verbouwing uw woning isoleren

Het inblazen van Easycell is de meest praktische methode voor het isoleren van holle ruimtes. Het is eenvoudig uit te voeren en er is geen ingrijpende verbouwing meer nodig om uw vloer, kap of wand goed te isoleren. Het isolatiemateriaal wordt onder lichte druk ingeblazen in de ruimte. Hierdoor ontstaat een homogene laag die gelijkmatig over de hele ruimte verdeeld is.

Door middel van internationaal erkende certificaten en attesten van onafhankelijke instanties kan Easycell garanderen dat wordt voldaan aan genoemde standaarden.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door toezicht van verschillende onafhankelijke instanties. Op deze producten geeft Easycell 1 jaar fabrieksgarantie. Voor onjuiste verwerking of toepassing van de producten is Easy-cell echter niet aansprakelijk.

Wist je dat...

het verlaagde 6% BTW tarief nog steeds van toepassing is, voor het aanbrengen van isolatie in een woning ouder dan 2 jaar.

Door het lage BTW tarief van 6% BTW op het arbeidsloon (in plaats van 21%) bespaart u bij het laten inblazen 15% BTW. Voor het materiaal, moeten wij u met 21% BTW belasten.


Book an appointment with Easycell using SetMore